kino

KinoVet a fost infiintata din dorinta de a oferi permanent servicii medicale de calitate celor mai buni prieteni ai nostri. Totul a pornit de la Kino, mascota noastra, un ciobanesc belgian, multiplu campion national si international la mondioring, un caine care are nevoie de cea mai buna ingrijire. Asa ca ne-am asigurat ca are parte de ea.

KinoVet ofera consultanta continua, in toate aspectele care tin de ingrijirea animalelor, asistenta chirurgicala performanta si pune la dispozitie toate produsele necesare unui animal sanatos, frumos si fericit. Pentru ca, aici, orice pacient este tratat ca un membru al familiei noastre: cu caldura, respect si onestitate, intr-un mediu curat, steril, sigur si prietenos.

Misiunea noastra este aceea de a oferi permanent servicii medicale de calitate, asistenta chirurgicala performanta si de a pune la dispozitie toate produsele necesare unui animal sanatos, frumos si fericit. Pentru clienti: sfaturi, asistenta si consultanta continua, in toate aspectele care tin de ingrijirea animalelor, incluzand aspecte legate de sanatatea publica si cea a caminului.

Valorile KinoVet
Vrem sa satisfacem toate asteptarile clientilor nostri si ale animalelor, cu RESPECT, ONESTITATE, UMANITATE, tratand pacientii ca si cand ar fi animalele noastre. Oferim servicii pentru un client premium, la un raport corect calitate-pret, intr-un mediu curat, steril, sigur si prietenos. Avem grija sa ne educam CLIENTUL cu privire la necesitatile prietenului patruped, pentru a creste astfel nivelul de informare.

Respect si onestitate. Lucram ca o echipa si ne completam reciproc pentru cele mai bune rezultate, pentru ca animalele au nevoi medicale similare oamenilor. Este important sa oferim tot timpul feedback rapid, constructiv si activ.

Comunicare. Pastram o atitudine profesionista, in mod constant, cu o comunicare onesta, completa si permanenta, pe intelesul tuturor, tocmai de aceea punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru a identifica si aproba solutia potrivita.